Taller de teatre

Com aquesta setmana és la setmana d'activitats complementàries, Núria i jo hem assistit al taller de teatre realitzar per Carles Monclús.

Quan hem arribat ens hem trobat amb una activitat completament diferent al que pensàvem, ja que esperàvem una classe teòrica o posar en marxa un teatre després de l'aprenentatge d'un guió.  Però al contrari del que pensàvem, ens hem trobat amb una classe molt didàctica i basada en experiències reals de l'aula.

En primer lloc, Carles ens ha comentat que el taller s'anava a dividir en quatre parts:
  • posada en marxa
  • sensibilització
  • expressió
  • retroacció

Començant amb la posada en marxa, hem fet uns exercicis per a presentar-nos primerament, i després per a introduir-nos en el món del teatre.

Continuant amb la sensibilització, fent activitats com per exemple, caminar en direcció a un punt fixe dins de l'aula al ritme de la música per tan de conèixer l'espai o posar-se en parelles fent l'exercici de l'espill.

Quan ja ens haviem establert més relació, hem entrar en la fase d'expressió on hem plasmat experiències reals en imatges, com per exemple, la representació d'una escena de bullying a classe, amb un testimoni real i molt profund de la protagonista. 

Per concloure, hem tornat a la posició inicial i hem fet una reflexió sobre el que ens ha paregut el taller. Per a nosaltres ha sigut una activitat molt enriquidora amb la qual hem aprés activitats que poden servir-nos per a establir un vincle de confiança a classe que ens permeta compartir els nostres sentiments amb la resta.
- M

Comentarios

Entradas populares de este blog

Setmana 7

"Escoles i mestres"

Setmana 1