Setmana 11

SETMANA 11

Seguint amb la segona setmana complementaria, una setmana de reflexió, o almenys, des del nostre punt de vista. Aquesta setmana a soles em tingut una sola classe de didàctica encara que hem anat a dos activitats complementàries.

El dijous seguiem parlant del text "El tacto en la enseñanza". Però abans d'això, al começament de la classe, la nostra companya Belén ens va donar una informació molt important sobre la violència de gènere. Ens va comunicar que a l'ajuntament de València hi havia una exposió anomenada "Les altres víctimes on s'exposaven els dibuixos dels xiquets que estaven esperant a les seues mares maltractades en la sala d'espera de la policia.



Després d'açò, es varem col·locar en un quadrat per a poder parlar del text d'una manera distinta i que fora més divertida.

Personalment, el que em va cridar l'atenció del text va ser un debat que vam tenir uns quants de la classe, el professor inclos, si la professió de mestre era per vocació o no. Hi havia diversitat d'opinions pero jo pense que si s'ha de tindre vocació per a poder exercir aquesta professió. Un mestre ha de saber si de veritat l'agrada estar en xiquets i no es asoles posar-se davant d'una classe i explicar si no que ha de saber com comportar-se i com portar a cap una classe. Ha de ser una persona pacient i amb tacte, i sobretot a d'amar la seua professió i els xiquets.





Comentarios

Entradas populares de este blog

Setmana 15

Setmana 14

"Educació bulímica"