Setmana 14



               Com tots els dies la classe començà amb l'aportació d'algun company o companya i en aquesta ocasió varen començar les nostres companyes Paula Fabri, Paula Baldrés i Eva amb un vídeo de una conferència impartida per César Bono, únic finalista espanyol entre els 50 millors mestres del món per al Premi Nobel de l'Educació, parlant sobre els nous reptes de la educació i proposant un model d'educació que empodere, que inspire i que a través de les emocions i les experiències, faça eixir el millor dels xiquets del futur, a continuació us adjunte el enllaç per a qui la vullga veure.

                                              https://youtu.be/LcNWYNp2MSw


                  A classe varem debatir qüestions que varen eixir a causa de la lectura del text 'Mañana examen' com: Sols es avaluable o predecible? o sols es avaluable allò observable? de les quals varen sortir diverser opinions.

         
                 D'altra banda Carles ens va plantejar diverses possibles qüestions per a l'examen com reflexionar sobre l'ofici de mestre/a, comparar el sistemes educatius de Finlandia i Corea o comentar el treball que hem realitzat en grup i plantejar les diferents dificultats que hem trobat.

           
                Finalment ens varem posar cadascú amb el seu grup i varem dedicar la resta de la classe a realitzar la unitat didàctica que hem de fer com a treball grupal.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Setmana 15

"Educació bulímica"